Ngano nga ang aktres nga si Başak Özel namatay? Kinsa si Başak Özel, diin siya gikan, pila ang iyang edad?

Pila ang edad ni Basak Ozel?Kinsa si Basak Ozel?
Nganong Namatay ang aktres nga si Başak Özel? Kinsa si Başak Özel, Diin siya gikan, Pila na ang iyang edad?

Ang aktres nga si Başak Özel namatay sa edad nga 51. Gipahibalo sa Oycular Union ang mapait nga balita sa usa ka post sa iyang Twitter account: Ang among kauban nga si Başak Özel namatay. Nanghinaut kami nga pasensya sa iyang pamilya ug sa tanan niyang mga fans. Sorry kaayo. Sorry sa imong pagkawala.

Si Başak Özel (51), kinsa nagsugod sa iyang artistikong karera sa mga kurso sa teatro nga iyang gikuha sa Ankara Art Center, namatay. Gipahibalo sa Oycular Union ang mapait nga balita sa iyang Twitter account: "Ang among kauban nga si Başak Özel namatay. Nanghinaut kami nga pasensya sa iyang pamilya ug sa tanan niyang mga fans. Sorry kaayo. Sorry sa imong pagkawala." Si Başak Özel kaniadto nagpakita sa mga mamiminaw sa mga produkto sama sa 'Angels Island', 'Under Ihlarmurlar', 'Sinsiran: Forbidden Love', 'Kolpacino: Bomba', 'Desperate Housewives', 'Karadayı' ug 'Anne'.

Kinsa si Başak Özel, diin siya gikan, pila ang iyang edad?

Si Başak Özel (natawo kaniadtong Marso 22, 1971 - Petsa sa pagkamatay kaniadtong Setyembre 20, 2022) usa ka artista sa teatro, sinehan ug serye sa TV sa Turkey. Si Başak Özel, nga nagsugod sa iyang artistikong kinabuhi sa mga kurso sa teatro nga iyang gikuha sa Ankara Art Center, sa ulahi nagpalambo sa iyang kasinatian sa pag-arte sa Ankara Art Theater ug Ali Hünal Cabaret Theatre. Nagtrabaho siya sa mga grupo sa teatro sa mga bata sa lainlaing mga bangko, Ankara Public Theatre ug Ankara Ekin Theatre. Gawas sa teatro, nagpakita usab siya sa atubangan sa kamera ug nakigbahin sa mga salida ug serye sa TV. Ang artista, nga miyembro sa Chasod, nagsulat og mga balak ug istorya, mga pag-edit ug mga tingog.

Namatay si Özel sa edad nga 20 tungod sa atake sa kasingkasing kaniadtong Setyembre 2022, 51 sa Istanbul. Gilubong siya sa Feriköy Cemetery.

Pipila ka mga dula nga iyang gidula

  • Mga sulat ni Ast Zoe
  • Tay asa ka adtong September 12
  • Buang nga mga Tawo Gibulagan
  • Nawala nga mga Sulat
  • Mga Buhi Ni Mga Kinabuhi
  • Wala’y kaulaw
  • Zubuk

Filmograpiya

  • 1993: Tinuod nga Seksyon
  • 2000: Ang Estado sa Atong Balay
  • 2002: Berivan
  • 2002: Ang mga Bata Dili Makadungog
  • 2002: Pink Booties
  • 2003: Notebook sa High School
  • 2003: Dugo sa Yuta
  • 2003: Usa ka Langgam nga Naglupad Gikan sa Salag
  • 2004: Aliyah
  • 2004: Dakong Pagdahom
  • 2004: Akong Labing Maayong Higala
  • 2004: Dali nga mga Lakang
  • 2004: Akong Asawa ug Mama
  • 2004: Isla sa Anghel
  • 2004: Abaga sa Abaga
  • 2004: Panaw sa mga Sekreto
  • 2005: Kawatan Police
  • 2005: Ubos sa Lindens
  • 2005: I Inadim Inat
  • 2005: Walog sa mga Lobo
  • 2006: Balik nga mga Dalan
  • 2006: Ang Dakong Panagtigom
  • 2007: Itom nga Perlas
  • 2008: Ang Gugma Nagdilaab
  • 2009: Kalipay sa Pamilya
  • 2009: Akong Minahal nga Pamilya
  • 2010: Gihimo sa Turkey
  • 2011: Kolpacino: Ang Bomba
  • 2011: Panahon sa Tulip
  • 2011: Paghinulsol sa Paghinulsol
  • 2012: Ferahfeza
  • 2012: Pagsakop 1453
  • 2012: Desperado nga mga Housewives
  • 2012: Gugma sa Langit sa Yuta
  • 2014: Karadayi
  • 2014: Gidili
  • 2016: Mama

Susama nga mga Ad

Mahimo nga una nga mokomentaryo

comments